Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 22., hétfő

leckék

First lesson: Likvidálni kell a tartalmatlan félelmeket.

Second lesson: Ne harapj fűbe időnek előtte, a protkó alatt sokkal érzékibben roppan a salátalevél a sajtburgeredben, amit a mekkitutázendéjtifor étteremben vettél a nap 26. órájában, 2043-ban. Mert az idő bizony relatív.

Third lesson: Kerüld az ostobákat. Hihetetlen erő lakozik bennük ahhoz, hogy elvegyék mások erejét, leszívják az energiákat, miközben azt sem értik, hogy mi történik velük, mi egyáltalán a szerepük a világban. Talán az a legmegfelelőbb, ha úgy általában csak kussolnak.

Fourth lesson: Légy kemény, határozott, céltudatos, sok esetben törtető és hatalom mániás. Nem számít az, hogy ki van melletted, a cél, hogy legyenek ellened, mert így jobban kiszűröd a lényeget a tárgyiasult valóból, mégpedig azt, hogy téged senki sem nyomhat a víz alá, te vagy itt, aki fullaszt és megfullaszt, ha kell. A jó szánalmas, ha asszimilálódsz egy értelmi közösségben, elveszted a rombolásba vetett hited, megváltozik a dark side belső éned elsöprő, mega- vonzóan kaotikus mivolta. A kedves emberek szarok, itt élned, halnod kell, ne feledd. A legjobb, ha mindig kés van a nyelved helyén.

Fifth lesson: Minden ébredés mögött, ott rejtőzik egy másik is, ez a körforgás elmélet. Ha egy falba rohansz, meglehet mögötte is fal van, de meglehet, hogy végtelenbe futó országút. Próbálkozni kell, próbálkozni. Meg tanulni. Érzékelni is, ja persze, tapasztalatszerzés, drágáim, az fontos. Tartuffe (izáció)- izoláció kizárva.

Sixth lesson: Az a legjobb az egészben, hogyha úgy tartja kedve részekre bomlik. Elemi részecskékre. Elemi ösztönökre. Falhozbaszós szex oder fürdőkádban ölelős? Nem mindegy? A lényeg, hogy élvezd, hogy elélvezz.

Seventh lesson: A hetedik te magad légy. Légy is légy. Asszimiláció és elfogadás. Mindemellett a tagadás magas konzisztenciájú törekvési láncainak megőrzése a tudat szintjén. Az elme úgyis kiveti magából amit nem odavalónak, amit nem helyénvalónak tart. Kár a gőzért, kár az benzinért, kár az elfecsérelt évekért. Tanulj meg tanulni, a többi nem számít. Csak önmagaddal keveredj és szállj vitába, ebben konszenzusra jutni: igazi győzelem.

Eight lesson: Hegyet mászni valójában egyet jelent a lejtő keresésével. Az izgalom, a felfokozott érzelmi töltés adja meg az út milyenségét, a hovatartozás mélységét. A hegyek ormán vas lábosban kutyatej virít, ki vitte oda valójában azt a lábost? Egy gyárudvari képzelet? Teljesen mindegy, amíg a lábosra koncentrálsz. Az igazság foto szintetizál az érzelmekkel, és valójában kutyatej vagy, a vas lábos csak a jelen börtöne. Amíg annak hiszed. Nyújtózkodj!

Lesson nine: Én vagyok én, ameddig ural az én. Te lennél te, amíg ural engem a te érzése. Mi lennénk mi, ha nekem nem lenne az én, s neked nem lenne a te. De így mindenki én, és mindenki te. Nehéz dolog ez a mi vagyiság. Egyszerűbben megvalósítható a ki gagyiság.

Lesson 10: This is the end. Nincs több magasság, nincs több mélység ebben az olvasatban. Cirkalmas cirkuláció. Meg egyedem, begyedem, tengertánc, magyar gyerek mit kívánsz? Nem kívánok egyebet, csak egy jó kis szexet. Szívvel tűzdelve, lélekkel spékelve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése